+381 62 177-96-39

0 Korpa 0 Poređenje
Filteri   Unesite površinu prostorije: m2

Ukažite površinu sobe.

Osnovna karakteristika kondicionera - je snaga hlađenja. Ona zavisi od zapremine prostora koji se hladi.

Za većinu slučajeva važi formula: 1 kW je predviđen za 10 m2. Ako vam je potrebna preciznija procena, obratite se našim stručnjacima.

Invertorni klima uređaj, za razliku od običnog, može glatko menjati snagu rada, i zbog toga ima niz prednosti:

 • Štednja električne energije.
 • Niži nivo buke.
 • Preciznije održavanje zadate temperature.
 • Brže hlađenje prostora.
 • Duži resurs.
 • Rad u režimu grejanja pri nižoj temperaturi.
 • Mogućnost postavljanja na duže komunikacije.
 • Manje vibracije spoljnog bloka.
Još filtera 

Kada koristite Wi-Fi funkcije, klima uređaj obično ima sledeće mogućnosti: daljinsko upravljanje, raspored rada, pametno upravljanje, obaveštenja, ušteda energije

Energetska klasa:

Evropski sistem klasifikacije (A+++, A++, A+, A, B, C, D, E, F, G): Evropska unija koristi alfanumeričku klasifikaciju gde slova označavaju nivo energetske efikasnosti, a plusevi (jedan do tri) Dodatni nivoi efikasnosti unutar svake klase. Stoga se klima uređaj klase A+++ smatra energetski najefikasnijim.

Boja:

Proizvođači / Klasa:

Ukazana je: strana brenda / lokacija proizvodnje

Resetovati filtere

Daikin ERGA04DV

Daikin ERGA04DV

Daikin

Cena sa PDV-om: saznajte cenu
Dobite ponudu Kupiti Uporedi

Daikin ERGA04DV predlažemo da kupite sa instalacijom, zvaničnom garancijom i ponudom daljeg održavanja. Konsultacije o klima uređajima i drugoj klimatskoj opremi Daikin možete dobiti pozivom na +381 62 177-96-39 . Model Daikin ERGA04DV je divan izbor sa mogućnošću da dobijete individualni popust zvaničnog distributera u Srbiji, kontaktirajte nas.

Dostava i plaćanje: po tarifi kurirske službe. Načini plaćanja: gotovina, bezgotovinsko poravnanje, Visa i Mastercard kartice.

Za pravna lica:

 • Plaćanje bezgotovinom bez naknade .
 • Kompletiramo vaš objekat sa svim potrebnim zahtevima.
 • Pripremimo prateće dokumente.

Opis modela

Spoljna jedinica sistema Altherma 3 ERGA04DV u stanju je da odrzava grejanje na povrsini od 40 m3 na najnizoj temperaturi vazduha za koju je projektovana da prima toplotu, sto je veoma vazno za regione gde je hladna sezona traje najmanje sest meseci, pa cak i vise. Istovremeno, troskovi proizvodnje toplote su minimalni zbog tehnologija koje se koriste za povecanje efikasnosti.

Posebnosti

 • Osnova ove jedinice je inverterski hermeticki kompresor sa okretnim rotorom, zahvaljujuci tehnologiji kontrole snage invertera i brojnim tehnickim resenjima, potrosnja klima sistema je svedena na minimum.
 • Zbog najviseg nivoa energetske efikasnosti, sistemi zasnovani na ovom bloku trose minimalnu kolicinu elektricne energije, klasa energetske efikasnosti dostize A+++
 • Daikin inzenjeri su obezbedili stabilan rad ove toplotne pumpe u rezimu grejanja na temperaturama do -25 °C, sto omogucava vlasniku da veoma ekonomicno greje prostorije u nasoj klimatskoj zoni tokom skoro citavog hladnog perioda.
 • Kompaktne dimenzije i mala tezina ove jedinice cine instalaciju sto je moguce laksom.
 • Ovaj model radi na novom rashladnom fluidu R32, sto znacajno smanjuje stetan uticaj na zivotnu sredinu (u poredjenju sa freonom R-410A) i povecava energetsku efikasnost sistema.
 • Nivo buke iz Daikin jedinice je sveden na minimum, gotovo da ne ometa okolinu

Daikin se bavi proizvodnjom Altherma termalne opreme, od kojih je jedna toplotna pumpa koja radi sa vise medija kao sto su zemlja-voda, vazduh-voda itd., sto omogucava eksploataciju resursa jednog ili drugog izvora toplotne energije. Uz pomoc takve toplotne pumpe moguce je uspostaviti zagrevanje vode i snabdevanje toplom vodom kako u posebnoj prostoriji, tako iu samom objektu. Spoljni i unutrasnji moduli su opremljeni svim zastitama za stabilan rad. Postoje mogucnosti kombinovanja po principu multi-split sistema. Mogucnost povezivanja sistema "topli pod" i druge opreme za grejanje. Upravljanje celokupnim kompleksom toplotnih jedinica uz pomoc specijalizovanih kontrolnih sistema.

Karakteristike modela ERGA04DV

Snaga grejanja, kW4.3
SideJapan
ProizvodjacMalezija
Potrosnja energije za grejanje, kW0,85
Granica rada, C-25...+35
T proizvedene vode za grejanje, S+15...+65
Broj kola, kom1
Broj kompresora, kom1
Tip kompresoraInverter
Rashladno sredstvoR32
Nivo buke, dBa44
Tip ventilatoraAksijalni
Broj ventilatora, kom1
Dimenzije (VkSkD), mm740х884х388
Tezina (kg59
Garancija5 godina

O klima uređajima Daikin

Daikin

Daikin je jedan od najpoznatijih proizvođača klima uređaja na svetu, a nudi širok asortiman proizvoda za kućnu i komercijalnu upotrebu. Ova japanska kompanija je posebno poznata po svojoj tehnologiji inovacija i energetskoj efikasnosti svojih proizvoda, a to se odnosi i na Daikin klima uređaje.

Dobite ponudu

  Klime Daikin  
  Proizvođači  
  Vrste klima uređaja  

  Naš specijalista će vas pozvati: