Radno vreme: 8:00 - 16:00 (pon.-pet.)

+381 62 177-96-39

0 Korpa 0 Poređenje
Filteri   Unesite površinu prostorije: m2

Ukažite površinu sobe.

Osnovna karakteristika kondicionera - je snaga hlađenja. Ona zavisi od zapremine prostora koji se hladi.

Za većinu slučajeva važi formula: 1 kW je predviđen za 10 m2. Ako vam je potrebna preciznija procena, obratite se našim stručnjacima.

Invertorni klima uređaj, za razliku od običnog, može glatko menjati snagu rada, i zbog toga ima niz prednosti:

 • Štednja električne energije.
 • Niži nivo buke.
 • Preciznije održavanje zadate temperature.
 • Brže hlađenje prostora.
 • Duži resurs.
 • Rad u režimu grejanja pri nižoj temperaturi.
 • Mogućnost postavljanja na duže komunikacije.
 • Manje vibracije spoljnog bloka.
Još filtera 

Nivo buke unutrašnje jedinice klima uređaja, koji se smatra tihim, obično je oko 20-25 db(a) pri minimalnoj brzini ventilatora.

Kada koristite Wi-Fi funkcije, klima uređaj obično ima sledeće mogućnosti: daljinsko upravljanje, raspored rada, pametno upravljanje, obaveštenja, ušteda energije

Energetska klasa:

Evropski sistem klasifikacije (A+++, A++, A+, A, B, C, D, E, F, G): Evropska unija koristi alfanumeričku klasifikaciju gde slova označavaju nivo energetske efikasnosti, a plusevi (jedan do tri) Dodatni nivoi efikasnosti unutar svake klase. Stoga se klima uređaj klase A+++ smatra energetski najefikasnijim.

Boja:

Proizvođači / Klasa:

Ukazana je: strana brenda / lokacija proizvodnje

Resetovati filtere

Klima uređajiElectroluxVRF sistemi › Zidne unutrasnje jedinice

Zidni VRF Electrolux

Zidne unutrasnje jedinice
Zidne unutrasnje jedinice - 2
Naziv modela Snaga hlađenja Cena

Sve karakteristike

ESVMW-SF-17N 1.7 kW 5800 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
ESVMW-SF-22N 2.2 kW 7500 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
ESVMW-SF-28N 2.8 kW 9600 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
ESVMW-SF-36N 3.6 kW 12300 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
ESVMW-SF-45N 4.5 kW 15400 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
ESVMW-SF-56N 5.6 kW 19100 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
ESVMW-SF-71N 7.1 kW 24200 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
ESVMW-SF-84N 8.4 kW 28700 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
Electrolux

Electrolux Zidne unutrasnje jedinice predlažemo da kupite sa instalacijom, zvaničnom garancijom od 3 godina i ponudom daljeg održavanja. Konsultacije o klima uređajima i drugoj klimatskoj opremi Electrolux možete dobiti pozivom na +381 62 177-96-39 (Radno vreme: 8:00 - 16:00 (pon.-pet.)). Model Electrolux Zidne unutrasnje jedinice je divan izbor sa mogućnošću da dobijete individualni popust zvaničnog distributera u Srbiji, kontaktirajte nas.

Dostava i plaćanje: po tarifi kurirske službe. Načini plaćanja: gotovina, bezgotovinsko poravnanje, Visa i Mastercard kartice.

Nabavite prodajnu ponudu

Za pravna lica:

 • Plaćanje bezgotovinom bez naknade .
 • Kompletiramo vaš objekat sa svim potrebnim zahtevima.
 • Pripremimo prateće dokumente.

Opis serije

Zidna Zidne unutrasnje jedinice ce pomoci da se postigne potrebna temperatura u prostoriji. Ovo je moguce jer je zidna jedinica redizajnirana i funkcionalna kako bi se maksimizirala udobnost u zatvorenom prostoru. Podesavanjem zamaha klapni mozete postici optimalnu distribuciju vazduha.

Posebnosti

 • Step Free serija olicava princip liderstva u inovacijama, tehnicke karakteristike ove serije su medju najboljima u industriji. Pre svega, ovo se odnosi na tako vazne indikatore kao sto su potrosnja energije i maksimalno dozvoljena rastojanja izmedju sistemskih jedinica. Ako trebate da napravite jedinstven sistem klimatizacije za visespratnicu, ili da smanjite potrosnju energije, ili ste samo navikli da birate najbolje, ovaj sistem je za vas.
 • Usteda elektricne energije jedan je od glavnih savremenih trendova u razvoju tehnologije. Upotreba najnovijih tehnologija u ustedi energije i povecanju efikasnosti kompresora u visezonskim sistemima omogucili su Electrolux opremi vodecu poziciju po ovom pokazatelju u industriji. Electrolux Step Free sistemi koriste najnovije kompresore sa asimetricnom kompresijskom komorom. Takav kompresor ima jednu od najvecih efikasnosti medju analogama. Ovo rezultira efektivnim SEER od 8,6 u rezimu hladjenja i SCOP od 9,0 u grejanju.
 • Electrolux multizonski sistemi su najviseg kvaliteta i potpuno uskladjeni sa evropskim standardima. Za testiranje i sertifikaciju opreme, Electrolux angazuje najvece medjunarodne strucne biroe, kao sto je TUV Rheinland Group, priznati svetski lider u strucnosti za sertifikaciju.
 • Kompaktne dimenzije
 • Ventilator niske buke
 • Izmenjivac toplote pune duzine (duzina izmenjivaca toplote odgovara duzini tela jedinice)
 • Specijalno dizajnirane vodece lamele omogucavaju vam da ravnomerno rasporedjujete vazduh u prostoriji
 • Visokofrekventni ERV (2000 impulsa u minuti) omogucava vam da precizno odrzavate podesenu temperaturu sa tacnoscu od ± 0,5 ° C i obezbedjuje nizak nivo buke

Electrolux visezonski VRF sistemi azurirane serije STEP FREE sastoje se od spoljasnjih i unutrasnjih jedinica razlicitih tipova, ukljucujuci zidne, kasetne, kanalne, plafonske jedinice. Spoljne jedinice su predstavljene kao standardne jedinice, kao i one mocne koje opsluzuju nekoliko desetina unutrasnjih jedinica razlicitih tipova. Sve inovacije i tehnologije su olicene u njihovom dizajnu i sistemima upravljanja, sto rezultira efikasnoscu i ekonomicnoscu u kombinaciji sa visokim performansama.

O klima uređajima Electrolux

Electrolux
Electroluk je brend svedskog proizvodjaca kucnih aparata za dom i kuhinju. Electroluk proizvodi pripadaju srednjem i visokom cenovnom segmentu. Linija proizvoda obuhvata sirok izbor malih i velikih kucnih aparata, kao i klimatsku i profesionalnu opremu pod brendom Electroluk.
Pošaljite zahtev

  Klime Electrolux  
  Proizvođači  
  Vrste klima uređaja  

  Naš specijalista će vas pozvati: