Radno vreme: 9:00 - 16:00 (pon.-pet.)

+381 62 177-96-39

0 Korpa 0 Poređenje
Filteri   Unesite površinu prostorije: m2

Ukažite površinu sobe.

Osnovna karakteristika kondicionera - je snaga hlađenja. Ona zavisi od zapremine prostora koji se hladi.

Za većinu slučajeva važi formula: 1 kW je predviđen za 10 m2. Ako vam je potrebna preciznija procena, obratite se našim stručnjacima.

Invertorni klima uređaj, za razliku od običnog, može glatko menjati snagu rada, i zbog toga ima niz prednosti:

 • Štednja električne energije.
 • Niži nivo buke.
 • Preciznije održavanje zadate temperature.
 • Brže hlađenje prostora.
 • Duži resurs.
 • Rad u režimu grejanja pri nižoj temperaturi.
 • Mogućnost postavljanja na duže komunikacije.
 • Manje vibracije spoljnog bloka.
Još filtera 

Nivo buke unutrašnje jedinice klima uređaja, koji se smatra tihim, obično je oko 20-25 db(a) pri minimalnoj brzini ventilatora.

Kada koristite Wi-Fi funkcije, klima uređaj obično ima sledeće mogućnosti: daljinsko upravljanje, raspored rada, pametno upravljanje, obaveštenja, ušteda energije

Energetska klasa:

Evropski sistem klasifikacije (A+++, A++, A+, A, B, C, D, E, F, G): Evropska unija koristi alfanumeričku klasifikaciju gde slova označavaju nivo energetske efikasnosti, a plusevi (jedan do tri) Dodatni nivoi efikasnosti unutar svake klase. Stoga se klima uređaj klase A+++ smatra energetski najefikasnijim.

Boja:

Proizvođači / Klasa:

Ukazana je: strana brenda / lokacija proizvodnje

Resetovati filtere

Klima uređajiElectroluxVRF sistemi › Podne i plafonske unutrasnje jedinice

Pod i plafon VRF Electrolux

Podne i plafonske unutrasnje jedinice
Podne i plafonske unutrasnje jedinice - 2
Naziv modela Snaga hlađenja Cena

Sve karakteristike

ESVMF-SF-28 2.8 kW 9600 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
ESVMF-SF-45 4.3 kW 14700 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
ESVMU-SF-56 5.6 kW 19100 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
ESVMF-SF-56 5.6 kW 19100 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
ESVMU-SF-71 7.1 kW 24200 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
ESVMF-SF-71 7.1 kW 24200 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
ESVMU-SF-90 9 kW 30700 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
ESVMU-SF-112 11.2 kW 38200 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
ESVMU-SF-140 14.2 kW 48500 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
Electrolux

Electrolux Podne i plafonske unutrasnje jedinice predlažemo da kupite sa instalacijom, zvaničnom garancijom i ponudom daljeg održavanja. Konsultacije o klima uređajima i drugoj klimatskoj opremi Electrolux možete dobiti pozivom na +381 62 177-96-39 (Radno vreme: 9:00 - 16:00 (pon.-pet.)). Model Electrolux Podne i plafonske unutrasnje jedinice je divan izbor sa mogućnošću da dobijete individualni popust zvaničnog distributera u Srbiji, kontaktirajte nas.

Dostava i plaćanje: po tarifi kurirske službe. Načini plaćanja: gotovina, bezgotovinsko poravnanje, Visa i Mastercard kartice.

Nabavite prodajnu ponudu

Za pravna lica:

 • Plaćanje bezgotovinom bez naknade .
 • Kompletiramo vaš objekat sa svim potrebnim zahtevima.
 • Pripremimo prateće dokumente.

Opis serije

Elegantna i kompaktna napredna unutrasnja plafonska jedinica Podne i plafonske unutrasnje jedinice je inovativna klimatska oprema dizajnirana za efikasan rad u prostorijama bilo koje namene. Predmetni model radi sa udobno smanjenim nivoom buke, bezbedan je za korisnike, a takodje ima i jedinstven spoljasnji dizajn.

Karakteristike i prednosti Electrolux visezonskih VRF sistema serije STEP FREE:

 • Step Free serija olicava princip liderstva u inovacijama, tehnicke karakteristike ove serije su medju najboljima u industriji. Pre svega, ovo se odnosi na tako vazne indikatore kao sto su potrosnja energije i maksimalno dozvoljena rastojanja izmedju sistemskih jedinica. Ako trebate da napravite jedinstven sistem klimatizacije za visespratnicu, ili da smanjite potrosnju energije, ili ste samo navikli da birate najbolje, ovaj sistem je za vas.
 • Usteda elektricne energije jedan je od glavnih savremenih trendova u razvoju tehnologije. Upotreba najnovijih tehnologija u ustedi energije i povecanju efikasnosti kompresora u visezonskim sistemima omogucili su Electrolux opremi vodecu poziciju po ovom pokazatelju u industriji. Electrolux Step Free sistemi koriste najnovije kompresore sa asimetricnom kompresijskom komorom. Takav kompresor ima jednu od najvecih efikasnosti medju analogama. Ovo rezultira efektivnim SEER od 8,6 u rezimu hladjenja i SCOP od 9,0 u grejanju.
 • Electrolux multizonski sistemi su najviseg kvaliteta i potpuno uskladjeni sa evropskim standardima. Za testiranje i sertifikaciju opreme, Electrolux angazuje najvece medjunarodne strucne biroe, kao sto je TUV Rheinland Group, priznati svetski lider u strucnosti za sertifikaciju.

Prednosti plafonskih unutrasnjih jedinica Electrolux visezonskih VRF sistema serije STEP FREE:

 • Jedinice su dizajnirane sa ventilatorima niske buke.
 • Visokofrekventni ERV je ugradjen u telo jedinice, sto omogucava upotrebu uredjaja u prostorijama sa visokim zahtevima za buku.

Electrolux multizonski VRF sistemi serije SVM su klimatske jedinice visokih performansi i energetski efikasne najnovije generacije, koje kombinuju najnovija dostignuca vodecih inzenjera kompanije sa neuporedivim nivoom komfora rada, koji je postignut nakon opremanja svih modela ove linije. sa komponentama sa azuriranim i poboljsanim dizajnom.

O klima uređajima Electrolux

Electrolux
Electroluk je brend svedskog proizvodjaca kucnih aparata za dom i kuhinju. Electroluk proizvodi pripadaju srednjem i visokom cenovnom segmentu. Linija proizvoda obuhvata sirok izbor malih i velikih kucnih aparata, kao i klimatsku i profesionalnu opremu pod brendom Electroluk.
Pošaljite zahtev

  Klime Electrolux  
  Proizvođači  
  Vrste klima uređaja  

  Naš specijalista će vas pozvati: