Radno vreme: 9:00 - 16:00 (pon.-pet.)

+381 62 177-96-39

0 Korpa 0 Poređenje
Filteri   Unesite površinu prostorije: m2

Ukažite površinu sobe.

Osnovna karakteristika kondicionera - je snaga hlađenja. Ona zavisi od zapremine prostora koji se hladi.

Za većinu slučajeva važi formula: 1 kW je predviđen za 10 m2. Ako vam je potrebna preciznija procena, obratite se našim stručnjacima.

Invertorni klima uređaj, za razliku od običnog, može glatko menjati snagu rada, i zbog toga ima niz prednosti:

 • Štednja električne energije.
 • Niži nivo buke.
 • Preciznije održavanje zadate temperature.
 • Brže hlađenje prostora.
 • Duži resurs.
 • Rad u režimu grejanja pri nižoj temperaturi.
 • Mogućnost postavljanja na duže komunikacije.
 • Manje vibracije spoljnog bloka.
Još filtera 

Nivo buke unutrašnje jedinice klima uređaja, koji se smatra tihim, obično je oko 20-25 db(a) pri minimalnoj brzini ventilatora.

Kada koristite Wi-Fi funkcije, klima uređaj obično ima sledeće mogućnosti: daljinsko upravljanje, raspored rada, pametno upravljanje, obaveštenja, ušteda energije

Energetska klasa:

Evropski sistem klasifikacije (A+++, A++, A+, A, B, C, D, E, F, G): Evropska unija koristi alfanumeričku klasifikaciju gde slova označavaju nivo energetske efikasnosti, a plusevi (jedan do tri) Dodatni nivoi efikasnosti unutar svake klase. Stoga se klima uređaj klase A+++ smatra energetski najefikasnijim.

Boja:

Proizvođači / Klasa:

Ukazana je: strana brenda / lokacija proizvodnje

Resetovati filtere

Klima uređajiMitsubishi HeavyVRF sistemi › Podne i plafonske unutrasnje jedinice

Pod-plafon VRF Mitsubishi Heavy

Podne i plafonske unutrasnje jedinice
Naziv modela Snaga hlađenja Cena

Sve karakteristike

FDFU28KXE6F 2.8 kW 9600 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
FDFW28HKXE6F 2.8 kW 9600 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
FDE36KXZE1 3.6 kW 12300 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
FDFU45KXE6F 4.5 kW 15400 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
FDFW45HKXE6F 4.5 kW 15400 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
FDE45KXZE1 4.5 kW 15400 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
FDFU56KXE6F 5.6 kW 19100 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
FDFW56HKXE6F 5.6 kW 19100 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
FDE56KXZE1 5.6 kW 19100 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
FDFU71KXE6F 7.1 kW 24200 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
FDE71KXZE1 7.1 kW 24200 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
FDFL71HKXE6F 7.1 kW 24200 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
FDE112KXZE1 11.2 kW 38200 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
FDE140KXZE1 14 kW 47800 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
Mitsubishi Heavy

Mitsubishi Heavy Podne i plafonske unutrasnje jedinice predlažemo da kupite sa instalacijom, zvaničnom garancijom i ponudom daljeg održavanja. Konsultacije o klima uređajima i drugoj klimatskoj opremi Mitsubishi Heavy možete dobiti pozivom na +381 62 177-96-39 (Radno vreme: 9:00 - 16:00 (pon.-pet.)). Model Mitsubishi Heavy Podne i plafonske unutrasnje jedinice je divan izbor sa mogućnošću da dobijete individualni popust zvaničnog distributera u Srbiji, kontaktirajte nas.

Dostava i plaćanje: po tarifi kurirske službe. Načini plaćanja: gotovina, bezgotovinsko poravnanje, Visa i Mastercard kartice.

Nabavite prodajnu ponudu

Za pravna lica:

 • Plaćanje bezgotovinom bez naknade .
 • Kompletiramo vaš objekat sa svim potrebnim zahtevima.
 • Pripremimo prateće dokumente.

Opis serije

Podne i plafonske unutrasnje jedinice je podna unutrasnja jedinica za VRF sisteme. Oprema vam omogucava da podredite klimu u prostoriji do 28 m2, a da pritom ostanete nevidljivi i gotovo necujni. Oprema je instalirana ispod prozora ili u slicnim nisama koje skrivaju uredjaj od znatizeljnih ociju - soba ostaje nezatrpana uredjajima, njena unutrasnjost je ocuvana u strogom skladu sa originalnom idejom dizajnera.

Podne i plafonske unutrasnje jedinice

 • Ravnomerna distribucija izlaznog vazduha po celoj povrsini servisiranih prostorija
 • Tiha operacija
 • Kompaktne dimenzije kucista
 • Skrivena zidna ili podna montaza

Podne unutrasnje jedinice skrivene instalacije za kompletan set VRF-sistema serije su pogodno i efikasno resenje za problem formiranja i odrzavanja ugodne temperature u prostoriji. Uredjaj se postavlja skriven u nisama ispod prozora ili na dnu zida, drzeci dizajn sobe u strogom skladu sa prvobitnom idejom estetskog dizajna sobe.

Podne i plafonske unutrasnje jedinice obezbedjuje maksimalnu efikasnost i protok vazduha uz minimalno zagadjenje bukom.

Podne i plafonske unutrasnje jedinice je takodje rezultat skrivene ugradnje opreme. Cak i tihi zvuk motora koji radi i vazduha koji cirkulise kroz uredjaj prigusen je zastitnom nisom koja skriva uredjaj.

Podne i plafonske unutrasnje jedinice uredjaja i njegova lokacija u donjem delu prostorije omogucava maksimalno koriscenje uredjaja u prostorijama sa visokim plafonima, usmeravajuci mlaz klimatizovanog vazduha direktno u prostor gde se nalaze stanari. nalazi se.

Podne i plafonske unutrasnje jedinice uredjaja omogucavaju vam da ne brinete o zatrpavanju prostorije prilikom instaliranja uredjaja - dobijajuci udobnu unutrasnju klimu, ne zrtvujete slobodan prostor.

Podne i plafonske unutrasnje jedinice je idealan izbor za one koji zele da uredjenje enterijera bude u strogom skladu sa originalnom idejom dizajna. Uredjaj ce se pobrinuti za ugodnu temperaturu, ostajuci nevidljiv i gotovo necujan.

O klima uređajima Mitsubishi Heavy

Mitsubishi Heavy

Klima uredjaji za domacinstvo kompanije Mitsubishi Heavi Industries, uz pravilnu ugradnju i blagovremeno odrzavanje, rade do 15 godina. Ovo su testirali mnogi korisnici u praksi. Nivo buke MHI opreme je jedan od najnizih. Da bi imali ugodnu mikroklimu u kuci, MHI klima uredjaji su opremljeni raznim funkcijama. Uredjaji ovog brenda imaju neke od najboljih karakteristika energetske efikasnosti u svojoj klasi. Kupac ne mora preplatiti struju. MHI uredjaji imaju funkciju HI POVER - rezim koji obezbedjuje brzo postizanje zeljene temperature. Zbog prisustva funkcija koje vam omogucavaju da kontrolisete protok vazduha, MHI klima uredjaji su u stanju da stvore ugodnu hladnocu. Ovo olaksava funkcija 3D AUTO, kao i podesavanje roletni po vertikali i horizontali. Medju linijama MHI modela mozete pronaci uredjaje razlicitih cena, ukljucujuci i budzetske opcije.

Pošaljite zahtev

  Klime Mitsubishi Heavy  
  Proizvođači  
  Vrste klima uređaja  

  Naš specijalista će vas pozvati: