Radno vreme: 8:00 - 16:00 (pon.-pet.)

+381 62 177-96-39

0 Korpa 0 Poređenje
Filteri   Unesite površinu prostorije: m2

Ukažite površinu sobe.

Osnovna karakteristika kondicionera - je snaga hlađenja. Ona zavisi od zapremine prostora koji se hladi.

Za većinu slučajeva važi formula: 1 kW je predviđen za 10 m2. Ako vam je potrebna preciznija procena, obratite se našim stručnjacima.

Invertorni klima uređaj, za razliku od običnog, može glatko menjati snagu rada, i zbog toga ima niz prednosti:

 • Štednja električne energije.
 • Niži nivo buke.
 • Preciznije održavanje zadate temperature.
 • Brže hlađenje prostora.
 • Duži resurs.
 • Rad u režimu grejanja pri nižoj temperaturi.
 • Mogućnost postavljanja na duže komunikacije.
 • Manje vibracije spoljnog bloka.
Još filtera 

Nivo buke unutrašnje jedinice klima uređaja, koji se smatra tihim, obično je oko 20-25 db(a) pri minimalnoj brzini ventilatora.

Kada koristite Wi-Fi funkcije, klima uređaj obično ima sledeće mogućnosti: daljinsko upravljanje, raspored rada, pametno upravljanje, obaveštenja, ušteda energije

Energetska klasa:

Evropski sistem klasifikacije (A+++, A++, A+, A, B, C, D, E, F, G): Evropska unija koristi alfanumeričku klasifikaciju gde slova označavaju nivo energetske efikasnosti, a plusevi (jedan do tri) Dodatni nivoi efikasnosti unutar svake klase. Stoga se klima uređaj klase A+++ smatra energetski najefikasnijim.

Boja:

Proizvođači / Klasa:

Ukazana je: strana brenda / lokacija proizvodnje

Resetovati filtere

Multi-split sistemi za 2 sobe Panasonic

2 sobe
2 sobe - 2
Naziv modela Snaga hlađenja Cena

Sve karakteristike

U-36PZH2E5 ≈ 36 m2 3.6 kW 12300 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
CU-2E15PBD ≈ 45 m2 4.5 kW 15400 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
CU-2E15PBD / CS-E7RKDV*2kom ≈ 45 m2 4.5 kW 15400 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
U-50PZH2E5 ≈ 50 m2 5 kW 17100 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
CU-2E18PBD ≈ 52 m2 5.2 kW 17800 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
CU-2E18PBD / CS-E9RKDV*2kom ≈ 52 m2 5.2 kW 17800 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
U-2E18CBPG ≈ 52 m2 5.2 kW 17800 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
U-71PZ2E5 ≈ 71 m2 7.1 kW 24200 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
U-140PZ2E8 ≈ 140 m2 14 kW 47800 BTU saznajte cenu Uporedi Kupiti
Panasonic

Panasonic 2 sobe predlažemo da kupite sa instalacijom, zvaničnom garancijom od 3 godina i ponudom daljeg održavanja. Konsultacije o klima uređajima i drugoj klimatskoj opremi Panasonic možete dobiti pozivom na +381 62 177-96-39 (Radno vreme: 8:00 - 16:00 (pon.-pet.)). Model Panasonic 2 sobe je divan izbor sa mogućnošću da dobijete individualni popust zvaničnog distributera u Srbiji, kontaktirajte nas.

Dostava i plaćanje: po tarifi kurirske službe. Načini plaćanja: gotovina, bezgotovinsko poravnanje, Visa i Mastercard kartice.

Nabavite prodajnu ponudu

Za pravna lica:

 • Plaćanje bezgotovinom bez naknade .
 • Kompletiramo vaš objekat sa svim potrebnim zahtevima.
 • Pripremimo prateće dokumente.

Opis serije

Ovaj klima uredjaj je spoljna jedinica dizajnirana za rad u split sistemu. To je moderna, visokotehnoloska jedinica nove generacije.

Prednosti:

 • Veoma nizak nivo buke
 • Kompaktne ujednacene dimenzije
 • Produzena duzina cevovoda
 • Prikljucne cevi razlicitih velicina
 • Cevi su povezane unutar bloka
 • Nije potrebno dodatno rashladno sredstvo za cevi duzine do 30 m
 • Sprecavanje curenja kondenzata
 • Centralizovano uklanjanje kondenzata

Ova spoljna jedinica je dizajnirana da radi kao deo split sistema. Panasonic neprestano radi na stvaranju najefikasnijih, najpouzdanijih i udobnijih klima uredjaja. Jedinica je napravljena od visokokvalitetnih materijala i ima veoma nizak nivo buke. Postignuce u smanjenju buke ga je s pravom ucinilo veoma udobnim. U gradskoj vrevi jako se umorite od dnevne rutine, a kada umorni stignete kuci, neretko pozelite da budete u miru i udobnosti. Tako misle i vase komsije! Zbog toga, nakon povezivanja jedinice, nece poremetiti vas mir i nece uzrokovati neprijatnosti vasim susedima.

Izgled je napravljen u kompaktnom obliku iu lepom, pomalo strogom i jednostavnom dizajnu. Upravo su ove karakteristike dizajna omogucile da se klima uredjaj instalira bilo gde, bez zauzimanja puno prostora i bez narusavanja izgleda fasade zgrade. Kompaktne ukupne dimenzije ce takodje biti veoma korisne tokom instalacije jedinice. Niko ne bi voleo da trosi mnogo vremena i zivaca petljajuci oko glomaznog i nezgrapnog klima uredjaja.

Veoma vazna karakteristika dizajna je mogucnost povezivanja cevi razlicitih velicina. Ovo ce znacajno ustedeti vreme i novac prilikom ugradnje klima uredjaja. Takodje ima produzenu duzinu cevi, sa duzinama cevi do 30m koje ne zahtevaju dodatno rashladno sredstvo. Sva kontrola klima uredjaja je potpuno bezbedna i apsolutno eliminise mogucnost curenja rashladnog sredstva, sto je veoma vazno. Koristi kompresor inverterskog tipa, sto cini klima uredjaj efikasnijim, udobnijim i ekonomicnijim.

Kupovinom ove spoljne jedinice bicete upoznati sa kvalitetom i udobnoscu Panasonic klima uredjaja, koji ce na vas ostaviti samo prijatne utiske.

O klima uređajima Panasonic

Panasonic

Panasonic Corporation proizvodi stambene i industrijske klima-uredjaje u fabrikama sirom sveta. Godine 1973. otvoren je pogon u Maleziji, gde su poceli da proizvode klima-uredjaje, a 1987. godine tu je osnovan pogon za proizvodnju kompresora. 1989. godine osnovana je fabrika u SAD. Od 1993. godine u Kini radi fabrika. Glavni moto smera za klimatizaciju je „Stvaranje ugodnih uslova za zivot“.

Pošaljite zahtev

  Klime Panasonic  
  Proizvođači  
  Vrste klima uređaja  

  Naš specijalista će vas pozvati: